Anjerhof 28 Maarheeze

Specificaties:

  • Jonge semi-bungalow in dorpskern
  • Berging aan de voorzijde
  • Extra kamer op verdieping

Koopsom: € 235.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 107 m2
  • Perceeloppervlakte: 183 m2
  • Inhoud: 310 m3
  • Bouwjaar: 2014

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Levensloopbestendig wonen in de dorpskern! Dat kan in deze recent gebouwd en goed gelegen semibungalow. De woning is in 2014 opgeleverd als onderdeel van het kleinschalige nieuwbouwproject “Anjerhof”, grenzend aan de dorpskern. Het plan is ontworpen in de karakteristieke jaren `30 stijl. Deze klassieke, voorname uitstraling wordt versterkt door de toepassing van traditionele materialen en een ingetogen, maar toch sprekend kleurgebruik. De nadruk ligt op kwaliteit, ruimte en wooncomfort. Zowel de ligging als de indeling, met een slaap- en badkamer op de begane grond en een berging met dubbele deuren aan de voorzijde, maakt de woning uitermate geschikt voor senioren.

Wonen
Entree. De hal is voorzien van lichtinval, de trapopgang, meterkast en betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje. De tuingerichte living is prettig ruim en heeft openslaande tuindeuren. De halfope, moderne keuken, voorzien van inbouwapparatuur, bevindt zich aan de voorzijde. De keuken biedt toegang tot een fijne inpandige berging van ongeveer 7 m² met dubbele deuren aan de voorzijde van de woning.
De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer in vergrijsde houtlook.

Slapen begane grond
De woonkamer staat in verbinding met een portaal voorzien van een tuindeur en toegang tot de slaap- en badkamer. De slaapkamer heeft met een kamerhoge pui en tuindeur zicht op de achtertuin. De badkamer is voorzien van een halfhoge, moderne betegeling, een vaste wastafel, inloopdouche en toilet met hangcloset.

Verdieping
De verdieping beschikt over een mooie, nokhoge hobby- of slaapruimte voorzien van een laminaatvloer en twee gevelramen. Hier kan op eenvoudige wijze een volwaardige extra kamer gerealiseerd worden. Hier bevinden zich tevens de cv-combiketel (2015), unit mechanische ventilatie en aansluitingen ten behoeve van wasapparatuur.

Buiten
De woning heeft een zuidoost georiënteerde achtertuin van circa 10 meter diep en extra bergruimte achter de woning. Er is geen achterom. De voortuin heeft een oprit en een siertuin.

Het Anjerhof is een kleinschalig woonhofje met appartementen, tweekappers en bungalows. De ligging is perfect: rustig en toch op 2 minuten loopafstand gelegen van de winkels zoals de Jumbo, Lidl, bakker en slager. Twee minuutjes verder zijn het medisch centrum en de basisschool gelegen. Ook de snelweg en het treinstation zijn goed bereikbaar.

Locatie: