Anjerhof 30 Maarheeze

Specificaties:

Koopsom: € 235.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 107 m2
  • Perceeloppervlakte: 217 m2
  • Inhoud: 310 m3
  • Bouwjaar: 2011

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Goed nieuws voor slimme beleggers! Deze twee recent gebouwde en goed gelegen semibungalows worden in verhuurde staat te aangeboden. De woningen zijn in 2014 opgeleverd als onderdeel van het kleinschalige nieuwbouwproject ‘Anjerhof”, grenzend aan de dorpskern. Het plan is ontworpen in de karakteristieke jaren `30 stijl. Deze klassieke, voorname uitstraling wordt versterkt door de toepassing van traditionele materialen en een ingetogen, maar toch sprekend kleurgebruik. De nadruk ligt op kwaliteit, ruimte en wooncomfort. Zowel de ligging als de indeling, met een slaap- en badkamer op de begane grond, maken de woningen uitermate geschikt voor senioren.

De woningen worden momenteel verhuurd voor €800,- per maand (exclusief gebruikslasten), onder de condities van de Leegstandswet. Het staat de nieuwe eigenaar vrij een huurcontract onder andere condities met huurders af te sluiten.

Wonen
Entree met prettig lichtinval, de trapopgang, meterkast en betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje.
De woningen beschikken over een ruime tuingerichte living met openslaande tuindeuren. De keuken, voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur, bevindt zich aan de voorzijde. In Anjerhof 28 staat de keuken in verbinding met een berging van circa 7 m² met dubbele deuren aan de voorzijde. Nummer 30 heeft een grote keuken met een forse raampartij en fijn zicht op de voortuin.

Slapen begane grond
De woonkamer staat in verbinding met een portaal voorzien van een tuindeur en toegang tot de slaap- en badkamer. De slaapkamer grenst via een glas pui en tuindeur aan de achtertuin. De badkamer is voorzien van een halfhoge, moderne betegeling, een vaste wastafel, inloopdouche en toilet.

De verdieping beschikt over een mooie, nokhoge hobby- of slaapruimte met 2 gevelramen. Hier kan op eenvoudige wijze een volwaardige extra kamer gerealiseerd worden. Hier bevinden zich tevens de cv-combiketel (2015), unit mechanische ventilatie en aansluitingen ten behoeve van wasapparatuur.

Buiten
De woningen hebben een zuidoost georiënteerde achtertuin van circa 10 meter diep en extra bergruimte achter de woning. Er is geen achterom.
De voortuin heeft een oprit en een siertuin.

Het Anjerhof is een kleinschalig woonhofje met appartementen, tweekappers en bungalows. De ligging is perfect: rustig en toch op 2 minuten loopafstand gelegen van de winkels zoals de Jumbo, Lidl, bakker en slager. Twee
minuutjes verder zijn het medisch centrum en de basisschool gelegen. Ook de snelweg en het treinstation zijn goed bereikbaar.

Locatie: