Biesven 1a Leende

Specificaties:

  • Huurprijs is excl. BTW/G/W/E

Huurprijs: € 1.350 per maand


  • Woonoppervlakte: 200 m2

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Het object bestaat uit een op de verdieping gelegen woon/kantoorruimte, gelegen aan het Biesven 1a te Leende.

De ruimte beschikt over een eigen representatieve entree en maakt deel uit van een gebouw waarin mede Bouwbedrijf Van Bree-Aarts is gehuisvest.

Oppervlakte:
Het object bestaat uit een ruimte van ca. 200 m² BVO en is gesitueerd op de 1e verdieping.

Ligging en omgeving:
Doordat het gebouw waar de kantoorruimte deel van uitmaakt is gelegen op de hoek Valkenswaardseweg - Biesven is er sprake van een uiterst herkenbare locatie.

Bereikbaarheid:
De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van het adres Biesven 1a te Leende. De bereikbaarheid is zowel met het openbaar als met het eigen vervoer perfect te noemen. De snelweg A2, alsmede openbaar vervoerverbindingen zijn gelegen op een steenworp afstand.

Parkeermogelijkheden:
Voor het object is een ruime (gereserveerde) eigen parkeervoorziening gesitueerd. Daarnaast zijn in de directe omgeving voldoende openbare (onbetaalde) parkeerplaatsen voorhanden.

Voorzieningen:
De ruime is van origine gebouwd als woning. Door de laatste gebruiker is de ruimte gebruikt als kantoorruimte in combinatie met bedrijfswoning.
De indeling is dermate dat naast de grote kantoorruimte er nog een 4-tal separate kantoorruimten/slaapkamers gecreëerd kunnen worden.

De ruimte beschikt over de navolgende voorzieningen:

Begane grond
Entree via een imposante trappartij. Royale inpandige (fietsen)berging met directe buitendeur.

Eerste verdieping
Hal voorzien van praktische inbouwgarderobekast en betegelde toiletruimte met urinoir en fonteintje. Mooie multi-functionele ruimte met gashaard in klassieke schouw en een tv-meubel/dressoir. Forse kamerhoge raampartijen bieden bijzonder prettig lichtinval en een panoramische uitzicht. Openslaande tuindeuren bieden toegang tot het dakterras. De leefkeuken staat middels glazen schuifdeuren in verbinding met deze ruimte. De keuken is voorzien van een moderne hoekopgestelde keukeninrichting en beschikt over alle gewenste inbouwapparatuur. Ook de keuken biedt toegang tot het dakterras.

Hal met toegang tot alle vertrekken. Kamer voorzien van met walk-in-closet en directe toegang tot het dakterras middels openstaande tuindeuren. Ook zijn er 3 bijzonder ruime extra kamers allen voorzien van een vaste wastafel en twee voorzien van een inbouwkastenwand. Luxe gehele betegelde badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, wastafelmeubel met twee wastafels, spiegelwand en praktische opbergkasten. Separate toiletruimte. Inpandige berging/bijkeuken met aansluitingen wasapparatuur. Trapopgang naar tweede verdieping waaronder zich een praktische trapkast bevindt.

Tweede verdieping
Deze grote zolderverdieping voorzien van 8 dakramen welke zorgen voor fijn lichtinval. De verdieping beschikt ook over een extra kamer met dakramen en vaste wastafel.

Het geheel is voorzien van verwarming door middel van luchtbehandeling (tevens koeling).

Huurprijs en betaaltermijn:
De huurprijs voor de ruimte bedraagt € 1.550,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering.
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedragen worden verhoogd.

De huurverplichting moet worden voldoen per vooruitbetaling per maand.

Servicekosten en services :
Niet van toepassing. Het object beschikt over een eigen aansluiting gas, water en elektra.

Huurtermijn, verlenging en opzegging : Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, echter een afwijkende huurtermijn is mogelijk. Een verlenging en termijn van huuropzegging is mede afhankelijk van de huurtermijn.

Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

Zekerheidsstelling: Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting.

Model huurovereenkomst: Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

Aanvaarding: De aanvaarding is in overleg.

Locatie: