Biesven 8 8-a Leende

Specificaties:

  • Bedrijfswoning met bedrijfsruimte en kantoor
  • Gunstige, royale indeling
  • Ruime tuin volop privacy

Koopsom: € 1.225.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 228 m2
  • Perceeloppervlakte: 3017 m2
  • Energielabel: B
  • Inhoud: 881 m3
  • Bouwjaar: 1999

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Bedrijfsruimte met kantoor en bedrijfswoning gelegen op een ruim perceel.
Het object is gebouwd in 1999 en gelegen op bedrijventerrein De Breedvennen. Dit bedrijventerrein ligt aan de westkant van Leende en is ca 3 ha groot. Het kent een modern, gemengde bedrijvigheid, waarbij er veelal sprake is van bijbehorende bedrijfswoningen.

Op dit bedrijventerrein zijn o.a. gehuisvest: Bouwbedrijf Van Bree Aarts, Atlas Copco, schilderbedrijf Verhoeven, Innocom B.V. Verwarmingsservice Leende.
Op bedrijventerrein De Breedevennen zijn rechtstreeks toegestaan bedrijven in de milieu categorie 1 en 2. Bedrijven uit categorie 3 kunnen enkel op basis van een ontheffing een vestigingsvergunning verkrijgen. Voor een definitief uitsluitsel verwijzen wij u graag naar de gemeente Heeze-Leende. De totale perceelsomvang bedraagt 3.017 m².

Het bedrijfsgedeelte bestaat uit:
- een kantoorvilla verdeeld over begane grond en 1e verd. van ca. 298 m²,
- een bedrijfsruimte van ca. 250 m² in het souterrain via een hellingbaan te bereiken,
- een achtergelegen bedrijfshal van ca. 470 m² met een vrije hoogte van 9 meter,
- en een overdekte buitenopslag van ca. 240 m² met een vrije hoogte van 7 meter.

De woning beschikt over:
- een gunstige indeling met een royale living, een tuinkamer en een open keuken met kookeiland, drie slaapkamers op de verdieping en een vaste trap naar de tweede verdieping,
- een omsloten, fraai aangelegde achtertuin van 30 meter diep,
- een woonoppervlak van 228 m²,
- en een inhoud van 881 m³.

De woning betreft een bedrijfswoning, deze mag alleen worden bewoond door de of één van de gebruiker(s) van de bijbehorende bedrijfsruimtes.

De bedrijfshal is opgetrokken uit staalskeletbouw met een gemetselde plint en stenen gevels, bekleed met damwandprofiel en is o.a. voorzien van:
- Twee overheaddeuren (voor-en achterzijde),
- Een lichtstraat,
- Opbouwverlichting,
- Twee entresolvloeren.

De kantoorruimte is geheel opgetrokken uit metselwerk en heeft de navolgende voorzieningen:
- Diverse kantoorvertrekken,
- Keuken/pantry,
- Toilet,
- Douchegelegenheid,
- Kantine-voorziening,
- CV installatie,
- Verlaagde plafonds met inbouw verlichting,
- Kabelgoten t.b.v. elektra en UTP aansluitingen.

De bedrijfsruimte en een deel van de kantoorruimte wordt momenteel verhuurd waarbij er sprake is van een huurovereenkomst die steeds met 1 maand wordt voortgezet en een opzegtermijn van twee maanden heeft. Bij verkoop wordt het geheel desgewenst vrij van huur opgeleverd. Het geheel is zeer verzorgd en op degelijke wijze met toepassing van deugdelijke materialen gebouwd.
Zowel de bedrijfshal als het souterrain zijn vanuit de kantoorruimte bereikbaar. Het souterrain is per auto/ bedrijfswagen bereikbaar via een hellingbaan. Het terrein rondom de bedrijfsruimte is geheel verhard met klinkers en wordt afgesloten via een handbediende poort.

Bedrijfswoning: Entree, hal & living
Entree. Bij binnenkomst valt de degelijke bouwwijze van de woning direct op. De gehele woning is voorzien van massief houten paneeldeuren en kunststof kozijnen, ramen en deuren met isolerende beglazing. De begane grond is voorzien van een leistenen vloer met vloerverwarming.
De hal beschikt over de trapopgang, de meterkast en de betegelde toiletruimte. De living heeft een mooie, open lay-out. Raampartijen rondom zorgen voor een optimale lichtinval en contact met de tuin. De living biedt ruimte aan een zithoek met aangrenzend een eethoek, een zonnige tuinkamer en een open keuken met een kookeiland en ruimte voor extra eethoek.

Tuinkamer, keuken & bijkeuken
Via de schuifpui in de tuinkamer is er een directe verbinding met de terrasoverkapping. De keuken heeft een prettig ruime u-vormige keukenopstelling en een kookeiland met eetbar. Ook hier zorgen raampartijen ter hoogte van het werkblad voor een fijne lichtinval. De keuken heeft een oven, een magnetron, een inductiekookplaat met afzuigkap, en een vaatwasser. Ook beschikt de begane grond over een ruime bijkeuken met een werkkast, schuifkastenwand met opstelling CV ketel en aansluitingen voor wasapparatuur, een uitstortgootsteen, een betegelde toiletruimte, en een tuindeur.

Eerste en tweede verdieping
De eerste verdieping heeft drie goed bemeten slaapkamers, een compleet ingerichte badkamer en een bergkamer. De ouderslaapkamer beschikt over een diepe inloopkast. Via openslaande tuindeuren staat deze kamer in verbinding met de fijne loggia. Ook de tweede slaapkamer grenst aan de loggia. De badkamer is prettig ruim en voorzien van een ligbad, een douchecabine, een wastafelmeubel met spiegel, een toilet met hangcloset en vloerverwarming. De bergkamer is voorzien van een steektrap richting de tweede verdieping. Deze bergzolder beschikt over veel praktische bergruimte en twee Velux-dakramen. De overloop en de (slaap-)kamers zijn voorzien van sfeervolle houten vloerdelen.

Buiten
De woning beschikt over een bijzonder ruime, fraai ingerichte achtertuin met volop privacy. De tuin is 30 meter diep en heeft alles in huis voor een fijne buitenbeleving. Zoals een sfeervolle overkapping met een lichtstraat grenzend aan de tuinkamer, een degelijk gebouwd houten tuinhuis/hobbyruimte en een houten prieel achter in de tuin. De tuinaanleg beschikt over sierbestrating, een gazon, buxuskwadranten, volle borders en een beregeningsinstallatie. De praktische overkapping grenzend aan de bijkeuken biedt toegang tot de gemetselde fietsenberging. Via een overheaddeur en een loopdeur is er een directe verbinding met het bedrijfsgedeelte.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
Het bedrijventerrein is op zeer korte afstand gelegen van de landelijke verkeersader A2.
De op-en afritten liggen op slechts enkele autominuten rijden.

PARKEREN:
Het object is gelegen op een ruim perceel. Op eigen terrein is er dan ook voldoende parkeergelegenheid.

Locatie: