Broekerstraat 27 a Leende

Specificaties:

  • Tweekapper op mooi perceel (534m²)
  • Gunstige ligging aan authentieke laan
  • Uitbreidingsmogelijkheden

Vraagprijs: € 262.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 95 m2
  • Perceeloppervlakte: 534 m2
  • Inhoud: 365 m3
  • Bouwjaar: 1963

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze mooi gelegen helft van dubbel met een heerlijke tuin zoekt een nieuwe eigenaar!
De ligging van de woning aan de authentieke Broekerstraat is bijzonder gunstig: rustig en toch binnen enkele fiets- en wandelminuten gelegen van de voorzieningen in de dorpskern. Het mooie perceel van 534 m², de praktische indeling en de uitbreidingsmogelijkheden zijn kenmerkend voor dit huis.
De woning is door de huidige eigenaar, gezamenlijk met familie in het buurpand, gebouwd in 1963. Sinds de bouw is de garage vergroot, is er isolerende beglazing aangebracht op de begane grond, is er een badkamer aangebracht op de eerste verdieping en is de CV ketel vernieuwd.
Het huis beschikt over een doorzonwoonkamer, een royale eetkeuken met aansluitend de bijkeuken met douche en toilet, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een bergzolder. Op het perceel bevinden zich een vrijstaande dubbele garage, een heerlijk ruime achtertuin, een privacy biedende voortuin en een oprit. De woning is voorzien van houten kozijnen gedeeltelijk met isolerende beglazing en rolluiken. Een fijn gezinshuis!

Entree & living
Entree. De hal is voorzien van de meterkast en de trapopgang en biedt toegang tot de woonkamer en de leefkeuken.
De woonkamer met volop daglicht heeft zowel zicht op de achtertuin als de straatzijde. De afwerking bestaat uit vloerbedekking, een sierbalkenplafond, deels een stucwerk wandafwerking en houten kozijnen met isolerende beglazing met elektrisch bedienbare rolluiken. De woonkamer heeft een vaste kast en staat in verbinding met de keuken.

Keuken & Bijkeuken
De gezellige eetkeuken beschikt over een kelder, een hoek opgestelde keukeninrichting met een elektrische kookplaat, een oven, afzuigkap en een betegelde achterwand. Een mooie raampartij bij het werkblad zorgt voor prettig lichtinval. Er is voldoende ruimte voor een eethoekje.
De keuken biedt toegang tot de praktische bijkeuken. Deze is ruim, betegeld en voorzien van een doucheruimte, een separate toiletruimte, twee vaste kasten, een tuindeur, een gasaansluiting en de aansluitingen ten behoeve van was apparatuur.

Verdiepingen
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een in lichte teint betegelde badkamer. De slaapkamers zijn goed indeelbaar en beschikken allen over een vaste kast. De badkamer is gerealiseerd in de voormalige 4e slaapkamer en is voorzien van een douchecabine, een toilet met hangcloset en een vaste kast. Op de overloop bevindt zich een nisje met daarin een vaste wastafel.
De bergzolder is via een vlizotrap te bereiken. Hierop bevindt zich de cv-combiketel (Nefit HR Ecomline 2004).

Buiten
De heerlijk omsloten achtertuin is maar liefst 35 meter diep. De tuin beschikt over een terras, een gazon en een houten erfafscheiding rondom.
De vrijstaande dubbele garage meet 7*7,5 meter en beschikt over een elektrische kanteldeur en twee zijdeuren. Naast een fijne garage/hobbyruimte is deze ruimte ook geschikt als uitbreiding van de leefruimte.
Naast het huis bevindt zich een diepe oprit. Ook de voortuin is diep en biedt volop privacy.

Leende-Lind- is een Brabants dorp met een gezellige dorpskern en een rijk verenigingsleven. Samen met Heeze en Sterksel vormt Leende de Gemeente Heeze-Leende. Leende heeft samen met buurtgenootschap Leenderstrijp ruim 4200 inwoners. Alle gewenste voorzieningen op het gebied van dagelijkse boodschappen, scholen, zorg, openbaar vervoer en horeca bevinden zich in de directe omgeving. Leende is gunstig gelegen t.o.v zowel de A2 en natuurgebied “Leenderbos”.

Locatie: