Dr. Ant. Mathijsenstraat 56 Budel

Specificaties:

  • Vrijstaand & modern
  • Ruime, praktische indeling
  • Fraaie tuin op zonzijde

Vraagprijs: € 450.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 152 m2
  • Perceeloppervlakte: 412 m2
  • Inhoud: 731 m3
  • Bouwjaar: 1997

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze vrijstaande, moderne gezinsvilla is gebouwd in 1997 en kenmerkt zich door het eigentijdse ontwerp. Zowel de uitstraling als de indeling van het huis zorgen voor een ruimtelijk en modern geheel. De ligging aan de doorgaande weg in de oorspronkelijke dorpskern en de extra gebruiksmogelijkheden die het bestemmingsplan biedt maken het huis ook geschikt voor kopers met een wens wonen en praktijk/kantoor aan huis te combineren. Het huis is gebouwd met toepassing van degelijke materialen, destijds in een particulier project van drie woningen. De perceelsomvang van 412 m² biedt ruimte aan twee opritten aan de voorzijde en een heerlijk royale en zon georiënteerde achtertuin. Recent is de inrichting van de buitenruimtes compleet vernieuwd, inclusief bestrating, beplanting, verlichting, schutting en poort, is het schilderwerk zowel binnen als buiten uitgevoerd en zijn er 14 zonnepanelen (project Groene Zone) geplaatst. Vanzelfsprekend heeft deze energiezuinige woning een energielabel A.
Laat je verrassen door de fijne sfeer en mooie ruimtes in deze fraaie woning!

- Vrijstaand & modern
- Ruime, praktisch indeling
- Fraaie tuin op zonzijde

Perceel: 412 m²
Inhoud: 731 m²
Woonoppervlak: 152 m²

Tip van de verkoper:
“De ruimtelijke indeling van ons huis zorgen voor comfort en een fijne sfeer. Ook de tuin is lekker ruim en zonnig en heeft ons veel woonplezier gegeven. Samen met de ligging nabij de dorpskern een heerlijke plek om te wonen!”

Entree & hal
De entree is direct indrukwekkend via de nokhoge glaspui en de ruimtelijke vide in de hal. De hal beschikt tevens over een betegelde toiletruimte, de meterkast en de trapopgang. Details zoals de antracietgrijze aluminium kozijnen en het recent vernieuwde deurbeslag zorgen in de gehele woning voor een eigentijdse sfeer.

Living – zithoek
In de living valt de open, ruimtelijke indeling direct op. De zithoek aan de voorzijde met daarin de mooie erker biedt alle ruimte voor een prettig ruime opstelling van meubels. Kamerhoge raampartijen rondom zorgen voor optimaal lichtinval.

Living – eethoek
Ook de tuingerichte eethoek is ruim en sfeervol. Deze beschikt over een schuifpui die aansluit op het overdekte terras. De hal en living zijn voorzien van beukenhouten vloerdelen. De eethoek heeft een speelse, deels open verbinding met de keuken.

Keuken
De keuken heef een keukeninrichting in twee delen met een gaskookplaat, vaatwasser en een vrijstaande rvs koel-vriescombinatie. Tussen de twee keukendelen bevindt zich een schuifdeur met daarachter verscholen een praktische berging. Ook in de keuken zorgt een schuifpui voor een directe toegang tot het overdekte terras en de tuin.

Portaal & garage
Een portaal met daarin een tuindeur vormt de verbinding tussen de keuken en de garage. De garage is prettig ruim en is voorzien van een tegelvoer, openslaande garagedeuren, een tuindeur en twee tuingerichte ramen. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor wasapparatuur en de cv-combiketel (Vaillant 2017). De diepe oprit en gemetselde carport voor de garage maken een uitbreiding van de garage eenvoudiger.

Verdiepingen
Ook op de eerste verdieping zorgt de vide voor een ruimtelijke beleving. Op deze verdieping bevinden zich drie mooie slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een halfrond balkon en inbouwverlichting. De ouderslaapkamer aan de achterzijde heeft een fijne walk-in-closet en een directe verbinding met zowel het royale dakterras als de badkamer. De badkamer heeft een complete indeling met een ligbad, twee wastafels, een douchecabine en een toilet met hangcloset. De derde slaapkamer is momenteel ingericht als leuke studeerkamer met een marmoleum vloer. De afwerking van deze verdieping is strak en comfortabel met stucwerkwanden en -plafonds, moderne antracietgrijze aluminium kozijnen met isolerende beglazing en draai-/kiepramen, en laminaatvloeren. Een vlizotrap biedt toegang tot de ruime bergzolder.

Buiten
De buitenruimtes zijn recent compleet opnieuw ingericht met als basis een fraai tuinontwerp dat aansluit bij de woning. De achtertuin wordt rondom omsloten door een tuinmuur en is voorzien van een overdekt terras, een mooi gazon, een extra zonneterras, sierbestrating en verzorgde borders. De rust en privacy in de tuin en de voorzieningen in de dorpskern op loopafstand is een aangename combinatie. Een extra brede, afgesloten zij-achterom met daarvoor een tweede oprit biedt toegang tot de voorzijde van het huis. Met een verzorgde voortuin en een diepe oprit. Hier bevindt zich een in het ontwerp van het huis geïntegreerde basis voor een afgesloten carport of uitbouw van de garage.

De Dr. Ant. Mathijsenstraat de doorgaande weg in de oorspronkelijke dorpskern van Budel. De straat kenmerkt zich door de gevarieerde bebouwing. De scholen, uitvalswegen, natuur- en wandelgebieden, sportverenigingen en de dorpskern met een gevarieerd winkelaanbod bevinden zich in de directe omgeving. Ook de A2 en het treinstation in Maarheeze zijn binnen 10 autominuten te bereiken.

Locatie: