Elzerik 10 Maarheeze

Specificaties:

  • Mooi gelegen gezinswoning
  • Recent geheel gemoderniseerd
  • Vierde slaapkamer met dakkapel

Huurprijs: € 870 per maand


  • Woonoppervlakte: 140 m2
  • Perceeloppervlakte: 264 m2
  • Inhoud: 395 m3
  • Bouwjaar: 1973

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

De woningen aan de Elzerik kenmerken zich door de rustige ligging, de ruimtelijk indeling en de mooie percelen. Deze woning beschikt over een royale living van 43 m², een dichte keuken, een diepe achtertuin, 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een mooie zolderverdieping met een dakkapel. De woning is recent geheel gemoderniseerd en geheel voorzien van een laminaatvloer, luxe keuken en sanitair en nette wandafwerking. De ligging is bijzonder gunstig aan een groenvoorziening met speelveld, nabij het wandel-fietspad richting het treinstation.

Begane grond
Entree, portaal voorzien van meterkast en vaste kast, hal met modern betegelde toiletruimte met fonteintje (2016), trapopgang met praktische trapkast. Ruime L-vormige woonkamer van 43 m² met prettig lichtinval en tuincontact. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor de opstelling van zowel een royale ziteethoek, eethoek en extra speel- of werkhoek.

De keuken bevindt zich in de uitbouw waarin zich een groot raam bij het werkblad en een tuindeur bevinden. De keukeninrichting is in 2016 compleet vernieuwd en voorzien van een moderne keukeninrichting in hoekopstelling.
Alle gewenste inbouwapparatuur zoals een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, en een koelkast zijn aanwezig.

Eerste verdieping
Bovenhal. De eerste verdieping beschikt over 3 royale slaapkamers van resp. 16, 13 en 10 m². De modern betegelde badkamer (2016) is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel in meubel, spiegel met verlichting, een radiator en een hangcloset.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is via een vaste trap te bereiken. Deze volwaardige verdieping beschikt over een voorzolder met een dakraam en de opstelling van de CV combiketel (2017) en een mooie vierde slaapkamer voorzien van een dakkapel.
Zowel de slaapkamers, als de overloop en voorzolder zijn voorzien van een strakke wand- en plafondafwerking en een laminaatvloer met plinten.

Buiten
Op het noordoosten gelegen 16 meter diepe achtertuin met stenen berging en achterom. In de tuin zijn recentelijk alle buiten verhouding gegroeide bomen gesnoeid/verwijderd. De woning beschikt aan de voorzijde over een voortuin en in de omgeving zijn voldoende openbare parkeergelegenheden.

Overige bepalingen:
• De woning is beschikbaar vanaf 1 augustus 2018.
• Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen (uit vast dienstverband,
exclusief toeslagen, tantièmes en vakantiegeld) 4 tot 5 x de kale maandhuur dient te bedragen. Dit is ter
beoordeling van verhuurder en afhankelijke van het type en de huurprijs. Een eventueel tweede inkomen wordt
hierbij voor de helft meegerekend.Bezichtigingen worden ingepland na beoordeling van inkomensgegevens.
• De minimale huurperiode bedraagt één jaar.
• De waarborgsom bedraagt een huursom van 2 maanden, te voldoen bij aanvang van de huur.
• Het Besluit Kleine Herstellingen is van toepassing.
• De huurprijs is exclusief kosten voor gas/water/elektra.
• Huurder gaat akkoord / zal medewerking verlenen aan een huurderscheck alvorens een eventuele overeenkomst
zal worden opgesteld.

De Elzerik is mooi gelegen in een rustige, groene woonomgeving aan de rand van het dorp. De wijk kenmerkt zich door de ruim opgezette straten en gevarieerde bebouwing. Het wandel-/fietspad richting het treinstation bevindt zich op loopafstand. Ook winkels en scholen bevinden zich in de directe de omgeving.

Locatie: