Fabrieksstraat 56 Budel

Specificaties:

  • Mooie, vrije ligging
  • Vrijstaand woonhuis
  • Combi woon/werk

Vraagprijs: € 299.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 114 m2
  • Perceeloppervlakte: 1420 m2
  • Inhoud: 375 m3

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Een buitenkans voor de handige liefhebber van ruimte! Deze charmante, vrijstaande arbeiderswoning is gebouwd in 1951 en gelegen in het buitengebied van Budel. De ligging is gunstig; geheel vrij, grenzend aan de landerijen en toch op korte afstand van de dorpskern. Op een perceel van maar liefst 1420 m². Het huis is technisch gezien in orde, de afwerking verdient een vertaling naar de wensen van deze tijd. Zowel het huis als het perceel bieden volop mogelijkheden om het naar jouw idee in te richten. Ga jij wonen en werken combineren? Het bestemmingsplan laat aan huis verbonden beroepen of lichte bedrijvigheid toe tot een oppervlakte van 60 m². Of maak jij een mooie siertuin op het perceel? Wij zien die zonnige uitbouw met een woonkeuken al bijna staan!
Grijp je kans en bel ons voor een bezichtiging!

De Fabrieksstraat is gelegen in het buitengebied van Budel en verbindt de dorpskern met de randweg van Budel. De straat kenmerkt zich door de ruim verkavelde percelen met woon- en agrarische bestemming. Voorzieningen zoals basisscholen, de dorpskern met het gezellige winkelhart, sportverenigingen en de uitvalswegen richting de overige kernen van de gemeente Cranendonck en de A2 bevinden zich in de directe omgeving. De A2 richting Eindhoven/Maastricht is binnen 10 autominuten te bereiken.

Entree, hal, keuken & bijkeuken
Entree. De hal is voorzien van de trapopgang en de meterkast. De gezellige eetkeuken is lekker ruim en voorzien van een eiken houten keukeninrichting met een gaskookplaat, een combi-oven, een vaatwasser en een koelkast. Een dubbel raam met roedeverdeling grenst aan het werkblad. Ook heeft de keuken een verdiepte trapkast. In de keuken is voldoende ruimte voor een eethoek.

De bijkeuken staat in verbinding met de keuken en ook is prettig ruim. Hierin bevindt zich de cv-combiketel (2018), de betegelde toiletruimte, voldoende ruimte voor was- en droogapparatuur, en de achterdeur.

De doorzonwoonkamer is bereikbaar vanuit de keuken en heeft raampartijen met rolluiken rondom. De hal, keuken en woonkamer zijn voorzien van een plavuizenvloer.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 voorzien van een praktische vaste kast en allen met de originele paneeldeuren. De overloop is voorzien van een raam in de zijgevel. De betegelde badkamer is compleet ingericht met een ligbad, een douchecabine, een wastafelmeubel, een toilet met hangcloset, een designradiator en 2 dakramen.

De bergzolder op de tweede verdieping is via een vlizotrap te bereiken.

Het zuidwest georiënteerde perceel meet 1420 m². De verkaveling is gunstig; een mooie rechthoek van gemiddeld 27 meter breed en 50 meter diep. Direct aan het huis bevindt zich een terrasoverkapping. Op het perceel bevindt zich een garage/loods van 9.30 meter diep. Het deel achter de garage is voorzien van betonplaten. Ook is het perceel compleet omheind en voorzien van een elektrische, dubbele poort rechts en een zijtuin links naast de woning. Uiteraard kan het perceel als een mooie siertuin worden ingericht.
Aan de achterzijde profiteer je van de vrije ligging en het zicht op de landerijen. Deze percelen hebben een agrarische bestemming.

- Mooie, vrije ligging
- Vrijstaand woonhuis
- Combi woon/werk

Perceel: 1420 m²
Inhoud: m³

Vraagprijs: €299.000,- k.k.

Tip van de verkoper:

“De vrije ligging en de mogelijkheden op dit perceel zijn perfect!”

Locatie: