Jasmijnstraat 5 Maarheeze

Specificaties:

Huurprijs: € 775 per maand


  • Woonoppervlakte: 103 m2
  • Perceeloppervlakte: 182 m2
  • Inhoud: 325 m3
  • Bouwjaar: 1962

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze fijne gezinswoning is gebouwd in 1962 en kenmerkt zich door de prettige indeling en rustige ligging. Het huis beschikt over een royale hal en woonkamer, een complete keuken in de uitbouw en een vierde slaapkamer met dakkapel op de tweede verdieping. De woning is gelegen op een perceel 182 m² en is voorzien van een diepe, zonnige achtertuin met 2 bergingen en een verzorgde voortuin. Ook is het huis grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing en zijn zowel het toilet als de badkamer onlangs vernieuwd.
Een uitstekend verzorgde instapklare woning!

Begane grond
Entree. De hal beschikt over een modern betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje (2015), trapopgang, verdiepte trapkast en meterkast met vernieuwde elektrische installatie. De raampartijen in de L-vormige woonkamer bieden prettig lichtinval, een tuindeur biedt toegang tot de tuin.De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en biedt voldoende ruimte aan een zit- en eethoek. De wanden en plafonds zijn in lichte tinten afgewerkt.

Keuken
De keuken is gelegen in de uitbouw en is voorzien een hoekopgestelde keukeninrichting voorzien van een 5-pits gaskookplaat met afzuigschouw, vaatwasser, koelkast, een nieuwe combi-oven en ruim voldoende kastruimte.
De keuken is tevens voorzien van een laminaatvloer, tuindeur en een raamkozijn dat zorgt voor fijn lichtinval.

Eerste verdieping
Overloop. Deze verdieping beschikt over 3 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en isolerend glas, twee slaapkamers beschikken over kunststof kozijnen. De betegelde badkamer (2015) heeft een douche, wastafel in meubel, spiegelkast met verlichting en een radiator.

Tweede verdieping
De tweede verdieping heeft een betonnen dekvloer en is middels een vaste trap te bereiken. De zolder is verdeeld over een voorzolder en een extra slaapkamer met een dakkapel. Op de voorzolder bevindt zich de opstelling c.v.combiketel (1996) en de wasmachineaansluiting.

Tuin
De circa 17 meter diepe achtertuin is gelegen op het zuidoosten en voorzien van terras, een stenen buitenberging, een houten berging en een achterom.

Overige bepalingen:
• De woning is beschikbaar vanaf oktober 2018.
• Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen (uit vast dienstverband,
exclusief toeslagen, tantièmes en vakantiegeld) 4 tot 5 x de kale maandhuur dient te bedragen. Dit is ter
beoordeling van verhuurder en afhankelijke van het type en de huurprijs. Een eventueel tweede inkomen wordt
hierbij voor de helft meegerekend.Bezichtigingen worden ingepland na beoordeling van inkomensgegevens.
• De minimale huurperiode bedraagt één jaar.
• De waarborgsom bedraagt een huursom van 2 maanden, te voldoen bij aanvang van de huur.
• Het Besluit Kleine Herstellingen is van toepassing.
• Huurder gaat akkoord / zal medewerking verlenen aan een huurderscheck alvorens een eventuele overeenkomst zal worden opgesteld.

Locatie: