Meemortel 6 Budel

Specificaties:

  • Tweekapper met tuinkamer
  • Keurig onderhouden
  • Garage, berging en hobbyruimte

Vraagprijs: € 225.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 109 m2
  • Perceeloppervlakte: 340 m2
  • Inhoud: 461 m3
  • Bouwjaar: 1966

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Ga jij jouw wooncarrière starten in deze tweekapper met heel veel extra’s? Deze goed gelegen gezinswoning is gebouwd in 1966 en sindsdien netjes onderhouden en op diverse punten uitgebreid. Zo is het huis voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en een uitbouw in de vorm van een fijne, zonnige tuinkamer. Op de verdieping bevinden zich 4 goed bemeten slaapkamers. En in de tuin geniet je volop van privacy en het gemak van een garage, een separate berging én een ruime hobby-/praktijkruimte. Naast de woning bevindt zich een diepe oprit. De ligging vooraan de Meemortel, vlakbij basisschool de Boogurt en de voorzieningen in de dorpskern is dik in orde! Het huis is technisch gezien keurig onderhouden, de afwerking vraagt om wat eigentijdse aandacht. Een prima uitgangspunt om er jullie thuis van te maken!

Entree, woonkamer en serre
Entrée. In de hal bevinden zich de meterkast en de trapopgang. De hal biedt toegang tot zowel de woonkamer als de keuken. De woonkamer is ruim, zonnig en staat in de verbinding met de tuinkamer. Deze heeft een lichtkoepel, grote raampartij en een tuindeur. De woonkamer is voorzien van een originele mozaïek parketvloer. Ook in de hal vind je een authentieke vloertegel.

Keuken en bijkeuken
De dichte keuken is halfhoog betegeld en heeft een eenvoudige keukeninrichting, een vaste servieskast en een diepe koele kelderkast. Een raampartij ter hoogte van het werkblad zorgt voor prettige lichtinval. De bijkeuken is royaal en is voorzien van een douche, een betegeld toilet met fonteintje, de opstelling van de cv-combiketel (Nefit 1999). Ook de bijkeuken biedt toegang tot de tuinkamer in de uitbouw.

Verdiepingen
De eerste verdieping is voorzien van 4 prima slaapkamers. Allen voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en een mozaïek parketvloer. Eén van de slaapkamers heeft een vaste wastafel.
Een vlizotrap biedt toegang tot de ruime bergzolder.

Buiten
Ook buiten biedt deze woning veel fijne extra’s. Zo is de zuidwest georiënteerde achtertuin voorzien van sierbestrating, verzorgde borders en heeft deze een aantal praktische bijbouwen. Een garage, een separate, royale berging en een multi inzetbare hobby-of praktijkruimte van 30 m². Ook de diepe voortuin is keurig aangelegd en zorgt voor optimale privacy.
Naast het huis bevindt zich een oprit geschikt voor meerdere auto’s.

De Meemortel is mooi gelegen aan de rand van Budel, nabij het centrum. De straat kenmerkt zich door de gevarieerde bebouwing en het mooie uitzicht op de molens. De scholen, uitvalswegen, natuur- en wandelgebieden, sportverenigingen en de dorpskern bevinden zich in de directe omgeving. Ook de A2 is binnen 10 autominuten te bereiken.

- Tweekapper met tuinkamer
- Keurig onderhouden
- Garage, berging en hobbyruimte
Perceel: 340 m²
Inhoud: 461 m³

Tip van de verkopers:
“Onze woning heeft een fijne ligging dicht bij alle voorzieningen, onze tuin met de extra bergruimte heeft ons altijd veel plezier gebracht.”

Locatie: