St. Eloystraat 2a Budel-Dorplein

Specificaties:

Vraagprijs: € 149.500 k.k.


  • Woonoppervlakte: 119 m2
  • Bouwjaar: 1955

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Het te koop aangeboden object betreft een woonhuis gelegen aan de Sint Eloystraat 2A te Budel-Dorplein.

Deze over de volle breedte en verdieping uitgebouwde helft van dubbel en gelegen op een perceel van ca. 250 m². Het huis beschikt over een ruimte entree, doorzon woonkamer, een keuken, een bijkeuken, 3 ruime slaapkamers en een kleinere kamer op de verdieping en een badkamer op de begane grond. Een kleine binnenplaats en een ruime garage/berging maken het geheel compleet.

De woning zal in de huidige staat worden opgeleverd waarbij koper rekening dient te houden met de nodige moderniserings- en renoverings kosten.

De woning heeft de navolgende globale indeling:

Entree en woonkamer:
De hal en de woonkamer zijn voorzien van een plavuizenvloer. Middels een spiltrap in de hal is de eerste verdieping bereikbaar. De woonkamer is voorzien van een open haard en een schuifpui naar de achtertuin.

Keuken, bijkeuken en badkamer:
De gesloten keuken, voorzien van een plavuizenvloer, beschikt over een eenvoudige keukeninrichting, opgesteld in L-vorm met een werkblad met gaskookplaat, afzuigkap en gootsteen. Een zijraam zorgt voor prettig lichtinval.  Aansluitend aan de keuken bevind zich de bijkeuken, welke eveneens een plavuizenvloer heeft, met een grote kast en de meterkast. Vanuit de bijkeuken geeft een deur toegang tot de zijkant van de woning. De bijkeuken geeft toegang tot de badkamer. De geheel betegelde, badkamer is voorzien van een toilet, ligbad met douche.

Verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie goed bemeten slaapkamers, allen voorzien van een wastafel, een diepe kast met opstelplaats van de CV ketel en een vierde kleinere slaapkamer.

Buiten:
De omsloten binnenplaats is gelegen op het zuidoosten en heeft een garage/berging. Deze is bereikbaar via de naastgelegen diepe oprit. De oprit biedt eenvoudig plaats aan meerdere auto’s. Er is een kleine tuin aan de voorzijde van het woonhuis.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Budel
Sectie: G
Nummer: 656 (gedeeltelijk)

Het perceel dient nog uitgemeten en kadastraal gesplitst te worden. De kosten hiervan worden door verkoper gedragen.

Aanvaarding:
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

Locatie: