Sterkselseweg 36 Maarheeze

Specificaties:

  • Jonge woning, uniek ontwerp
  • Heerlijk vrij uitzicht
  • Kantoor/praktijk aan huis
  • Open huis: Zaterdag 30 maart a.s. van 11.00 - 15.00 uur!

Vraagprijs: € 550.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 225 m2
  • Perceeloppervlakte: 550 m2
  • Inhoud: 1040 m3
  • Bouwjaar: 1998

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

De Sterkselseweg is een groene, doorgaande weg in de dorpskern en verbindt Maarheeze met Sterksel. De recent gebouwde vrijstaande woningen hebben allen een vrij uitzicht over weilanden en een bos. Het centrum van Maarheeze met de winkels, het Medisch Centrum, de scholen, ouderenhome “Onze School”, en horecagelegenheden zijn binnen 10 wandelminuten te bereiken. Ook het treinstation, de sportvelden, natuurgebied “De Pan” bevinden zich op korte afstand. Vanuit de woning wandel je direct richting de bossen aan de Sterkselseweg.

Deze moderne en degelijk gebouwde villa is in 1998 gebouwd volgens een ontwerp van architect Johan van Lierop. De unieke uitstraling en indeling, de gebruiksmogelijkheden zoals kantoor/praktijk aan huis en de uitstekende staat van onderhoud zijn kenmerkend voor de woning. Details zoals massief houten binnendeuren, een Noorse leistenen vloer met vloerverwarming, strak stucwerk, maatwerk kastenwanden en glazen bouwstenen zorgen voor een hoogwaardige afwerking. Het eigentijdse ontwerp voorziet in een multi-inzetbare (praktijk-)ruimte met separate entrée en een souterrain met een ruime garage en twee hobby-/bergruimtes. De praktijkruimte meet 42 m² en kan op eenvoudige wijze bij de leefruimtes betrokken worden. De ietwat verhoogde ligging zorgt in de woonkamer voor een bijzonder mooi zicht op zowel de tuin als de weilanden. In de nokhoge hal zijn de vide en trappartij een absolute eyecather. Op de verdieping bevinden zich drie mooie slaapkamers en een luxe badkamer. Het huis is gelegen op een zuidwestgeorienteerd perceel van 550 m² met rondom een fraai aangelegde tuin met borders, een gazon, overdekt terras, vijverpartij en sierbestrating. Laat je overtuigen door ruim 1000 m³ instapklaar en multinzetbaar woongenot!

Jonge woning, uniek ontwerp
Heerlijk vrij uitzicht
Praktijk/kantoor aan huis

Perceel: 550 m²
Inhoud: 1040 m³

Tip van de verkoper:

“Het verfijnde ontwerp en de doordachte indeling van het huis zijn uniek, samen met het vrije uitzicht een heerlijke plek om te wonen!”

Indeling
Begane grond

De overdekte entrée bereik je via enkele traptreden. In de nokhoge hal zijn het ruimtelijk effect van de vide en de inval van licht bijzonder mooi. De hal is voorzien van een Noorse leistenen vloer, de meterkast, een garderobenis en de betegelde toiletruimte met een fonteintje. Ook staat de hal in verbinding met de separate entrée van de praktijkruimte en de toegang tot het souterrain.

In de woonkamer valt het uitzicht en de lichtinval direct op. De ruime zithoek, aan de voorzijde van het huis, heeft gunstig gesitueerde raampartijen die zorgen voor een heerlijk vrij zicht over de landerijen. De afwerking is hoogwaardig en eigentijds met vergrijsde eikenhouten vloerdelen, een strakke gashaard, inbouwverlichting en strak stucwerk. De tuingerichte eethoek biedt via een schuifpui toegang tot het terras en de tuin en heeft een halfopen verbinding met de keuken. Een maatwerk geinteregreerde kastenwand en opbergnis zorgen voor de details die zo kenmerkend zijn voor deze villa.
De keuken is royaal en voorzien van een moderne keukeninrichting met een keramische kookplaat, vaatwasser, koel-vrieskast, een heteluchtoven, een stoomoven en 1 ½ spoelbak. Boven-en onderkasten, een ingebouwde opbergnis, een doorkijkje naar de woonkamer zorgen voor alle comfort. Ook heeft de keuken een separate tuindeur, een toegang naar het souterrain en een verbinding met de praktijkruimte. Net als de hal is de keuken voorzien van een Noorse leistenen vloer met vloerverwarming.
Het atelier in deze woning is multi-inzetbaar; als kantoor/praktijk aan huis maar ook een uitbreiding van de woonkamer of juist een slaap-en badkamer zijn hier prima te realiseren. De ruimte meet in totaal 42 m², is voorzien van vloerverwarming, inbouwverlichting en een praktische berging. Ook hier is de gunstige routing in het huis merkbaar. De praktijkruimte heeft een separate entrée naast de woning en een inpandige toegang via de keuken.

Souterrain
Via deze portaaltjes is ook het souterrain via beide zijden te bereiken. Hierin bevindt zich een wellness-/saunaruimte met een 4-persoons infrarood sauna, een inpandige berging met kastenwand, aansluitingen ten behoeve van wasapparatuur een wijnrek, en de garage. Ook de garage is met circa 36 m² prettig ruim en heeft een elektrisch bedienbare garagedeur en de toegang tot de cv-ruimte.

Verdiepingen
De ruimte, het lichtinval en de afwerking op de trapopgang en de vide maken ook de opgang naar de eerste verdieping bijzonder mooi. De eerste verdieping biedt ruimte aan drie fijne slaapkamers, een luxe badkamer en een een balkon. Alle kamers zijn voorzien van een parketvloer, strak stucwerk, hoogwaardig deur- en raambeslag en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en draai-kiepramen. De masterbedroom heeft moderne, maatwerk kastenwanden en biedt toegang tot een balkon. Glazen bouwstenen en vaste bedkastjes met extra bergruimte zijn de details die de kamer erg prettig maken. Ook de twee overige slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten en inbouwverlichting. De badkamer is voorzien van ligbad, een maatwerk meubel met 2 waskommen, spiegelwand en lades, een waskoker naar het souterrain, een inloopdouche, toilet, bidet, een designradiator en een leistenen vloer met vloerverwarming. Een vlizotrap biedt toegang tot de bergzolder.

Buiten
De woning is mooi gelegen op een zuidwest georiënteerd perceel van 550 m². Ook in de tuin profiteer je van het verfijnde ontwerp van het huis. De overstek biedt ruimte aan een overdekt terras met een stalen frame ten behoeve van een maatwerk zonneluifel. Ook de vijverpartij verbindt binnen met buiten op een fraaie wijze. De tuin is voorzien van een gazon en verzorgde borders rondom. Aan de achterzijde grenst het huis aan de landerijen waarin in de toekomst woningbouw in “De Neerlanden II” wordt gerealiseerd.
Aan de voorzijde heeft de woning een separate ingang ten behoeve van de praktijkruimte, een verdiepte entrée naar de garage en aan beide zijden een praktische achterom. Een ruimtelijk en praktisch geheel, mooi in balans met het huis!

Locatie: