Sterkselseweg 7 b Maarheeze

Specificaties:

  • Fraaie herenhuis (2007)
  • Ruime indeling, uitstekend onderhouden
  • Vrij zicht op dorpsplein

Vraagprijs: € 550.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 245 m2
  • Perceeloppervlakte: 605 m2
  • Inhoud: 890 m3
  • Bouwjaar: 2007

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Welkom in deze jonge vrijstaande gezinsvilla! Deze degelijk gebouwde en uitstekend onderhouden woning is gebouwd in 2007 en kenmerkt zich door de karaktervolle, jaren ’30-uitstraling en de mooie ligging. Aan een doorgaande weg in de oorspronkelijke dorpskern met zicht op het groene Jan Verhees-plein. Bij binnenkomst worden potentiële kopers direct verrast door de ruimtelijke indeling en de toepassing van enkel hoogwaardige materialen en installaties in het huis. Zoals hardhouten kozijnen met draai-kiepramen, massief houten binnendeuren, vloerverwarming, eikenhouten trappartijen, natuurstenen vensterbanken, een alarminstallatie en een centraal stofzuigsysteem. De indeling van zowel het huis als de buitenruimtes gaan u ongetwijfeld aanspreken. Zoals de riante living, de zonnige serre grenzend aan de leefkeuken en de praktische bijkeuken en garage. De woning heeft een oppervlakte van maar liefst 245 m² en is gelegen op een oost georiënteerd perceel van 605 m². Laat je overtuigen door het instapklare karakter en de heerlijke afmetingen van dit complete herenhuis!

De Sterkselseweg is een groene, doorgaande weg in de dorpskern en verbindt Maarheeze met Sterksel. Deze recent gebouwde woning heft eenmooi zicht op het karaktervolle Jan Verheesplein. Het centrum van Maarheeze met de winkels, het Medisch Centrum, de scholen, ouderenhome “Onze School”, en horecagelegenheden zijn binnen enkele wandelminuten te bereiken. Ook het treinstation, de sportvelden, natuurgebied “De Pan” bevinden zich op korte
afstand. Vanuit de woning wandel je direct richting de bossen aan de Sterkselweg.

Indeling
Begane grond

Entree! De carport zorgt voor een overdekte entrée. De ruime hal is voorzien van de meterkast en de eikenhouten, prettig ‘luie’ trapopgang. Net als de rest van de begane grond is de hal voorzien van een natuurstenen vloertegel met vloerverwarming. Een massieve binnendeur biedt toegang tot de living.
In de riante living bevindt zich een mooie zithoek aan de voorzijde van het huis. Vanuit uw luie stoel heeft u een bijzonder fraai zicht op het plein. De zithoek is voorzien van een erker, raampartijen rondom, een gashaard, erker en inbouwverlichting. Ook de tuingerichte eethoek is prettig ruim en staat via een dubbele schuifpui in verbinding met de serre. Verrassend is het slimme maatwerk bureau achter fraaie kamer-en-suite-deuren.

In de dichte leefkeuken is voldoende ruimte voor de opstelling van een royale eethoek. De kamerbrede schuifpui zorgt voor optimaal lichtinval en een directe verbinding met de serre. De keuken is voorzien van een hoekopgestelde keukeninrichting in lichte kleurstelling, granieten werkblad, een vaatwasser, een inductie kookplaat, een vlakscherm afzuigscherm, een koelkast, een combi-oven en een bordenwarmer. Ook beschikt de keuken over praktische lades, bovenkasten, twee vitrinekastjes en inbouwverlichting.
Achter de woonkeuken bevindt zich een ruim portaal dat toegang biedt tot zowel de serre, het toilet, de bijkeuken als de garage. Bergruimte is er ruim voldoende in de vaste schuifkastenwand. De toiletruimte is geheel betegeld en beschikt over een hangcloset met douchefunctie, een urinoir en een fonteintje. In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor wasapparatuur, de cv-ketel, de boiler (beiden Nefit), het centraal stofzuigsysteem en de verdeler van de vloerverwarming. Ook deze praktische ruimte heeft een tuindeur. De garage is voorzien van een tegelvloer, een elektrisch bedienbare segmentdeur, een separate loopdeur en prettig lichtinval via glazen bouwstenen.
De ruime serre is een waardevolle toevoeging aan de leefruimtes. Vanwege de beschutte ligging en glazen schuifdeuren een heerlijke tuinkamer, tijdens alle seizoenen van het jaar!
De serre is uitgevoerd in aluminium en staat via schuifpuien in verbinding met zowel de keuken als de woonkamer. Ook de achtentree in de bijkeuken biedt toegang tot de serre.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping valt de lichtinval via de dakkapel op de overloop direct op. Ook deze
verdieping is uitstekend verzorgd met stucwerk- wand en plafondafwerking, massief houten binnendeuren, draai-kiepramen met horren en natuurstenen vensterbanken. De verdieping beschikt over drie slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer de volle breedte van de woning beslaat. Deze mooie kamer heeft een diepe schuifkastenwand en inbouwverlichting. Aan de achterzijde bevinden zich de twee overige slaapkamers. De badkamer is prettig ruim en voorzien van een betegeling in een lichte kleurstelling, vloerverwarming en een dakkapel. De badkamer is ingericht met een royaal wastafelmeubel, een vrijstaand ligbad met mozaïek betegeld, een douchecabine en een toilet met hangcloset.

Tweede verdieping
Een vaste trap biedt toegang tot de tweede verdieping. Hier bevinden zich een hobby-logeerkamer en een royale bergzolder met een dakraam. Een rond raam in zowel de voor- als achtergevel zorgt voor prettig lichtinval. Ook is het vooral aan de voorzijde een kenmerkend deel van de uitstraling van het huis.

Buiten
De mooie achtertuin is voorzien van sierbestrating, uitstekend verzorgde volle borders, een vrijstaande houten terrasoverkapping en twee tuinbergingen. De woning is voorzien van een pomp ten behoeve van beregening. De monumentale eikenboom op de scheiding met het buurpand zorgt voor aangename schaduw.
Links naast het huis bevindt zich een brede, afgesloten achterom. Ook de voortuin is fraai ingericht met volle borders en een strakke haag rondom. De diepe oprit biedt parkeergelegenheid aan meerdere auto’s. De carport grenzend aan de garage zorgt voor een praktisch geheel.


Fraai herenhuis (2007)
Ruime indeling
Vrij zicht op dorpsplein

Perceel: 605 m²
Inhoud: 890 m³
Oppervlakte 245 m²

Tip van de verkoper:

“De ligging aan het mooie plein heeft ons bij de aankoop van de bouwkavel overtuigd. De ruimtelijke indeling van het huis heeft ons altijd veel woonplezier gegeven!”

Locatie: