Vogelwikke 5 Maarheeze

Specificaties:

  • Rustige ligging, autoluwe straat
  • Luxe keuken & sanitair
  • Serre en tuin op het zuiden

Vraagprijs: € 239.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 153 m2
  • Perceeloppervlakte: 242 m2
  • Inhoud: 609 m3
  • Bouwjaar: 1974

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Beste starters, zijn jullie op zoek naar een rustig gelegen, instapklaar gezinshuis met veel ruimte? Dan past de Vogelwikke 5 met heel veel extra’s perfect bij jullie! Deze geschakelde gezinswoning is gebouwd omstreeks 1973 en is mooi gelegen aan één van de autoluwe straatjes in Maarheeze. Het huis kenmerkt zich door de verrassend ruime indeling en de moderne afwerking. Het perceel is gunstig zuidgeoriënteerd en meet 242 m². De woning is sinds 2011 zowel technisch als esthetisch gemoderniseerd. Zo is de wand tussen keuken en woonkamer verwijderd zodat er ruimte werd gecreëerd voor een eigentijdse keukenopstelling met een kookeiland en alle gewenste inbouwapparatuur. Zowel de toiletruimte als de badkamer zijn op moderne wijze vernieuwd. Ook het stucwerk, verwarmingsleidingen, de elektrische stoppenkast en bedrading (deels) en vloerafwerking zijn vernieuwd. De ruime inpandige berging is perfect geschikt als hobby- of praktijkruimte.
Kortom; een instapklare gezinswoning!

De Vogelwikke is een rustig autoluw hofje, gelegen in het rustige en groene Maarheeze-Zuid nabij een groenvoorziening en een sport-/speelveldje. De wijk kenmerkt zich door de ruim verkavelde straten, het vele openbare groen en speelse, gevarieerde bebouwing. De winkels, scholen en alle gewenste voorzieningen zoals het NS station en sportcomplex bevinden zich in de directe omgeving.

Indeling
Begane grond
De entrée van het huis is prettig; via de royale hal met daarin een diepe, vaste kast met de cv-combiketel (2010), en een directe verbinding met de inpandige berging. Ook is de hal voorzien van een luxe betegelde toiletruimte, de trapopgang, de meterkast en de toegang tot de living. De inpandige berging is een waardevolle extra op de begane grond en kan vanwege de separate zij-entrée en de pui met raampartijen prima als hobbyruimte of praktijkruimte worden gebruikt.
De brede, tuingerichte woonkamer maakt de indeling van deze woningen ideaal. Er is ruimte voor een royale zit- en eethoek. De kamerbrede raampartijen zorgen voor optimaal lichtinval.
De oorspronkelijke indeling met een eetbar tussen de keuken en de woonkamer is gewijzigd zodat er nu één grote, zonnige leefruimte is ontstaan. Met ruimte voor een royale keukenopstelling die als hart van de woning fungeert. De luxe, hoogglans keuken heeft een royaal kookeiland met een gaskookplaat, een gootsteen met fraaie spoeldouche-kraan, een vaatwasser en praktische lades. In de kastenwand bevinden zich de heteluchtoven, de magnetron, de koelkast en een servieskast. De woonkamer staat in verbinding met de zonnige serre. Een ideale ruimte om te gebruiken als speelkamer of extra zitkamer. De serre heeft twee lichtkoepels, een schuifpui en een plavuizenvloer.

Verdiepingen
De eerste verdieping heeft een ruime overloop en vier goed bemeten slaapkamers. Hiervan beschikkken er twee over een ruimtelijk nokhoog plafond. Eén slaapkamer heeft een dakkapel. Alle slaapkamers beschikken over een rolluik. De in 2015 vernieuwde badkamer is de eyecatcher van de verdieping: modern, luxe en goed ingedeeld. Met een inloopdouche met glaswanden en- deur, een wastafelmeubel, een toilet met hangcloset, inbouwverlichting, een designradiator en mechanische ventilatie.
Buiten
De bergzolder op de tweede verdieping is via een losse trap te bereiken.
De schuifpui in de serre biedt toegang tot de tuin. Deze is prettig ruim en gunstig gelegen op het zuiden. Ook de indeling is prima met een royaal terras, een gazon, borders en een tuinberging.
Aan de voorzijde zorgt de diepe voortuin en de autoluwe ligging voor optimale privacy. Parkeergelegenheid is er op de eigen oprit voor de woning en in de parkeerhavens in de straat. Grenzend aan de straat bevinden zich twee leuke speelveldjes.

Tip van de verkopers:

“De indeling en rustige ligging van ons huis spraken ons direct aan. We hebben het huis direct bij de aankoop grondig verbouwd, daar hebben we al die tijd enorm van genoten!”

Locatie: