Dr. Ant. Mathijsenstraat 56 Budel

Deze vrijstaande, moderne gezinsvilla is gebouwd in 1997 en kenmerkt zich door het eigentijdse ontwerp. Zowel de uitstraling als de indeling van het huis zorgen voor een ruimtelijk en modern geheel. De ligging aan de doorgaande weg in de oorspronkelijke dorpskern en de extra gebruiksmogelijkheden die het bestemmingsplan biedt maken het huis ook geschikt voor kopers met een wens wonen en praktijk/kantoor aan huis te combineren. Het huis is gebouwd met toepassing van degelijke materialen, destijds in een particulier project van drie woningen. De perceelsomvang van 412 m² biedt ruimte aan twee opritten aan de voorzijde en een heerlijk royale en zon georiënteerde achtertuin. Recent is de inrichting van de buitenruimtes compleet vernieuwd, inclusief bestrating, beplanting, verlichting, schutting en poort, is het schilderwerk zowel binnen als buiten uitgevoerd en zijn er 14 zonnepanelen (project Groene Zone) geplaatst. Vanzelfsprekend heeft deze energiezuinige woning een energielabel A. Laat je verrassen door de fijne sfeer en mooie ruimtes in deze fraaie woning! – Vrijstaand & modern – Ruime, praktisch indeling – Fraaie tuin op zonzijde Perceel: 412 m² Inhoud: 731 m² Woonoppervlak: 152 m² Tip van de verkoper: “De ruimtelijke indeling van ons huis zorgen voor comfort en een fijne sfeer. Ook de tuin is lekker ruim en zonnig en heeft ons veel woonplezier gegeven. Samen met de ligging nabij de dorpskern een heerlijke plek om te wonen!” Entree & hal De entree is direct indrukwekkend via de nokhoge glaspui en de ruimtelijke vide in de hal. De hal beschikt tevens over een betegelde toiletruimte, de meterkast en de trapopgang. Details zoals de antracietgrijze aluminium kozijnen en het recent vernieuwde deurbeslag zorgen in de gehele woning voor een eigentijdse sfeer. Living – zithoek In de living valt de open, ruimtelijke indeling direct op. De zithoek aan de voorzijde met daarin de mooie erker biedt alle ruimte voor een prettig ruime opstelling van meubels. Kamerhoge raampartijen rondom zorgen voor optimaal lichtinval. Living – eethoek Ook de tuingerichte eethoek is ruim en sfeervol. Deze beschikt over een schuifpui die aansluit op het overdekte terras. De hal en living zijn voorzien van beukenhouten vloerdelen. De eethoek heeft een speelse, deels open verbinding met de keuken. Keuken De keuken heef een keukeninrichting in twee delen met een gaskookplaat, vaatwasser en een vrijstaande rvs koel-vriescombinatie. Tussen de twee keukendelen bevindt zich een schuifdeur met daarachter verscholen een praktische berging. Ook in de keuken zorgt een schuifpui voor een directe toegang tot het overdekte terras en de tuin. Portaal & garage Een portaal met daarin een tuindeur vormt de verbinding tussen de keuken en de garage. De garage is prettig ruim en is voorzien van een tegelvoer, openslaande garagedeuren, een tuindeur en twee tuingerichte ramen. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor wasapparatuur en de cv-combiketel (Vaillant 2017). De diepe oprit en gemetselde carport voor de garage maken een uitbreiding van de garage eenvoudiger. Verdiepingen Ook op de eerste verdieping zorgt de vide voor een ruimtelijke beleving. Op deze verdieping bevinden zich drie mooie slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een halfrond balkon en inbouwverlichting. De ouderslaapkamer aan de achterzijde heeft een fijne walk-in-closet en een directe verbinding met zowel het royale dakterras als de badkamer. De badkamer heeft een complete indeling met een ligbad, twee wastafels, een douchecabine en een toilet met hangcloset. De derde slaapkamer is momenteel ingericht als leuke studeerkamer met een marmoleum vloer. De afwerking van deze verdieping is strak en comfortabel met stucwerkwanden en -plafonds, moderne antracietgrijze aluminium kozijnen met isolerende beglazing en draai-/kiepramen, en laminaatvloeren. Een vlizotrap biedt toegang tot de ruime bergzolder. Buiten De buitenruimtes zijn recent compleet opnieuw ingericht met als basis een fraai tuinontwerp dat aansluit bij de woning. De achtertuin wordt rondom omsloten door een tuinmuur en is voorzien van een overdekt terras, een mooi gazon, een extra zonneterras, sierbestrating en verzorgde borders. De rust en privacy in de tuin en de voorzieningen in de dorpskern op loopafstand is een aangename combinatie. Een extra brede, afgesloten zij-achterom met daarvoor een tweede oprit biedt toegang tot de voorzijde van het huis. Met een verzorgde voortuin en een diepe oprit. Hier bevindt zich een in het ontwerp van het huis geïntegreerde basis voor een afgesloten carport of uitbouw van de garage. De Dr. Ant. Mathijsenstraat de doorgaande weg in de oorspronkelijke dorpskern van Budel. De straat kenmerkt zich door de gevarieerde bebouwing. De scholen, uitvalswegen, natuur- en wandelgebieden, sportverenigingen en de dorpskern met een gevarieerd winkelaanbod bevinden zich in de directe omgeving. Ook de A2 en het treinstation in Maarheeze zijn binnen 10 autominuten te bereiken.

Sterkselseweg 7 b Maarheeze

Welkom in deze jonge vrijstaande gezinsvilla! Deze degelijk gebouwde en uitstekend onderhouden woning is gebouwd in 2007 en kenmerkt zich door de karaktervolle, jaren ’30-uitstraling en de mooie ligging. Aan een doorgaande weg in de oorspronkelijke dorpskern met zicht op het groene Jan Verhees-plein. Bij binnenkomst worden potentiële kopers direct verrast door de ruimtelijke indeling en de toepassing van enkel hoogwaardige materialen en installaties in het huis. Zoals hardhouten kozijnen met draai-kiepramen, massief houten binnendeuren, vloerverwarming, eikenhouten trappartijen, natuurstenen vensterbanken, een alarminstallatie en een centraal stofzuigsysteem. De indeling van zowel het huis als de buitenruimtes gaan u ongetwijfeld aanspreken. Zoals de riante living, de zonnige serre grenzend aan de leefkeuken en de praktische bijkeuken en garage. De woning heeft een oppervlakte van maar liefst 245 m² en is gelegen op een oost georiënteerd perceel van 605 m². Laat je overtuigen door het instapklare karakter en de heerlijke afmetingen van dit complete herenhuis! De Sterkselseweg is een groene, doorgaande weg in de dorpskern en verbindt Maarheeze met Sterksel. Deze recent gebouwde woning heft eenmooi zicht op het karaktervolle Jan Verheesplein. Het centrum van Maarheeze met de winkels, het Medisch Centrum, de scholen, ouderenhome “Onze School”, en horecagelegenheden zijn binnen enkele wandelminuten te bereiken. Ook het treinstation, de sportvelden, natuurgebied “De Pan” bevinden zich op korte afstand. Vanuit de woning wandel je direct richting de bossen aan de Sterkselweg. Indeling Begane grond Entree! De carport zorgt voor een overdekte entrée. De ruime hal is voorzien van de meterkast en de eikenhouten, prettig ‘luie’ trapopgang. Net als de rest van de begane grond is de hal voorzien van een natuurstenen vloertegel met vloerverwarming. Een massieve binnendeur biedt toegang tot de living. In de riante living bevindt zich een mooie zithoek aan de voorzijde van het huis. Vanuit uw luie stoel heeft u een bijzonder fraai zicht op het plein. De zithoek is voorzien van een erker, raampartijen rondom, een gashaard, erker en inbouwverlichting. Ook de tuingerichte eethoek is prettig ruim en staat via een dubbele schuifpui in verbinding met de serre. Verrassend is het slimme maatwerk bureau achter fraaie kamer-en-suite-deuren. In de dichte leefkeuken is voldoende ruimte voor de opstelling van een royale eethoek. De kamerbrede schuifpui zorgt voor optimaal lichtinval en een directe verbinding met de serre. De keuken is voorzien van een hoekopgestelde keukeninrichting in lichte kleurstelling, granieten werkblad, een vaatwasser, een inductie kookplaat, een vlakscherm afzuigscherm, een koelkast, een combi-oven en een bordenwarmer. Ook beschikt de keuken over praktische lades, bovenkasten, twee vitrinekastjes en inbouwverlichting. Achter de woonkeuken bevindt zich een ruim portaal dat toegang biedt tot zowel de serre, het toilet, de bijkeuken als de garage. Bergruimte is er ruim voldoende in de vaste schuifkastenwand. De toiletruimte is geheel betegeld en beschikt over een hangcloset met douchefunctie, een urinoir en een fonteintje. In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor wasapparatuur, de cv-ketel, de boiler (beiden Nefit), het centraal stofzuigsysteem en de verdeler van de vloerverwarming. Ook deze praktische ruimte heeft een tuindeur. De garage is voorzien van een tegelvloer, een elektrisch bedienbare segmentdeur, een separate loopdeur en prettig lichtinval via glazen bouwstenen. De ruime serre is een waardevolle toevoeging aan de leefruimtes. Vanwege de beschutte ligging en glazen schuifdeuren een heerlijke tuinkamer, tijdens alle seizoenen van het jaar! De serre is uitgevoerd in aluminium en staat via schuifpuien in verbinding met zowel de keuken als de woonkamer. Ook de achtentree in de bijkeuken biedt toegang tot de serre. Eerste verdieping Op de eerste verdieping valt de lichtinval via de dakkapel op de overloop direct op. Ook deze verdieping is uitstekend verzorgd met stucwerk- wand en plafondafwerking, massief houten binnendeuren, draai-kiepramen met horren en natuurstenen vensterbanken. De verdieping beschikt over drie slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer de volle breedte van de woning beslaat. Deze mooie kamer heeft een diepe schuifkastenwand en inbouwverlichting. Aan de achterzijde bevinden zich de twee overige slaapkamers. De badkamer is prettig ruim en voorzien van een betegeling in een lichte kleurstelling, vloerverwarming en een dakkapel. De badkamer is ingericht met een royaal wastafelmeubel, een vrijstaand ligbad met mozaïek betegeld, een douchecabine en een toilet met hangcloset. Tweede verdieping Een vaste trap biedt toegang tot de tweede verdieping. Hier bevinden zich een hobby-logeerkamer en een royale bergzolder met een dakraam. Een rond raam in zowel de voor- als achtergevel zorgt voor prettig lichtinval. Ook is het vooral aan de voorzijde een kenmerkend deel van de uitstraling van het huis. Buiten De mooie achtertuin is voorzien van sierbestrating, uitstekend verzorgde volle borders, een vrijstaande houten terrasoverkapping en twee tuinbergingen. De woning is voorzien van een pomp ten behoeve van beregening. De monumentale eikenboom op de scheiding met het buurpand zorgt voor aangename schaduw. Links naast het huis bevindt zich een brede, afgesloten achterom. Ook de voortuin is fraai ingericht met volle borders en een strakke haag rondom. De diepe oprit biedt parkeergelegenheid aan meerdere auto’s. De carport grenzend aan de garage zorgt voor een praktisch geheel. Fraai herenhuis (2007) Ruime indeling Vrij zicht op dorpsplein Perceel: 605 m² Inhoud: 890 m³ Oppervlakte 245 m² Tip van de verkoper: “De ligging aan het mooie plein heeft ons bij de aankoop van de bouwkavel overtuigd. De ruimtelijke indeling van het huis heeft ons altijd veel woonplezier gegeven!”